06 49 77 90 41Over mij:

Ik ben Jeroen van den Bogaard, 45 jaar. Op mijn elfde ben ik begonnen met gitaarspelen en ben toen ook op les gegaan. Na vier jaar akoestische gitaarles heb ik aansluitend nog een aantal jaar elektrische gitaarlessen gevolgd. In de periode erna heb ik veel spelervaring opgedaan in jamsessies en diverse bands.

Ik ben mezelf in de jaren dat ik zelf les volgde - maar ook in de jaren daarna - blijven ontwikkelen in zowel de praktische als de theorische kant van het muziekmaken. Voor de start van ProGitaar heb ik in verschillende periodes ook aan diverse mensen lesgegeven.

Ik ben ruim tien jaar actief geweest als gitarist bij Episode4, Beatcraft en PlanB. In 2004 ben ik ook basgitaar gaan spelen en sinds 2019 ben ik bassist bij de band Boven Water.

Gitaarschool ProGitaar is opgericht in 2006. Nu, 14 jaar later, geef ik nog met evenveel enthousiasme les omdat muziek een onuitputtelijke bron is waarin je kan blijven ontwikkelen, verwonderen, genieten, uiten en uitdagen. Daarbij vind ik het inspirerend om met mensen te werken. De verschillen in leeftijd, persoonlijkheid, ambitie en instrument maken iedere les weer anders. Mijn doel is om iedereen persoonsgericht te begeleiden en hen te helpen om in hun eigen tempo, steeds een stap verder te komen.