06 49 77 90 41

De instrumenten:

Bij ProGitaar kunt u les volgen op:

Elektrische gitaar
Basgitaar
Akoestische gitaar Western - staalsnarig
Akoestische gitaar Spaans - nylonsnarig

Lessoorten:

Individueel:
Bij ProGitaar kun je wekelijks of tweewekelijks lessen. Beginnende muzikanten raad ik aan om de eerste paar maanden wekelijks les te volgen omdat speltechniek en speelhouding veel aandacht nodig hebben.


Duoles:
Duolessen zijn ook mogelijk. Hierbij kies je zelf iemand uit om samen mee te lessen. Dit kan iemand op hetzelfde instrument en van ongeveer gelijk spelniveau zijn, maar het kan ook een combinatie zijn van bijvoorbeeld bas en gitaar. Bij duolessen ligt de nadruk meer op samenspel. Het is voor mij mogelijk om in deze lessen drums en zang voor mijn rekening te nemen zodat je kennis maakt met hoe het is om in een bandsetting te spelen.

Proefles:
Deze les is om te verkennen of mijn lesmethodiek en persoon aansluiten bij jouw wensen. Ik zal in de proefles informeren naar wat je muzikale voorgeschiedenis, spelniveau en muzieksmaak zijn en wat je verder wilt ontwikkelen in de lessen. Zo kan ik goed voorbereid aan ons lestraject beginnen en starten op het punt waar jij nu staat.

Locatie:

ProGitaar is sinds eind 2018 gevestigd in de Weezenhof in Nijmegen. Ik ben druk bezig een lesstudio te bouwen in de garage in onze voortuin. Tot deze ruimte af is, vinden de lessen plaats op de bovenverdieping van het woonhuis.

De nieuwe, geluidsgeïsoleerde lesstudio heeft straks een eigen wachtruimte en zal worden ingericht met een complete backline: meerdere bas- en gitaarversterkers, drumstel, percussie, keyboard, zanginstallatie en opnamemogelijkheden.