06 49 77 90 41

De instrumenten:

Bij ProGitaar kunt u les volgen op:

Elektrische Gitaar
Basgitaar
Akoestische gitaar Western - staalsnarig
Akoestische gitaar Spaans - nylonsnarig

Lessoorten:

Individueel:
Bij ProGitaar kun je wekelijks of tweewekelijks lessen. Beginnende muzikanten raad ik sowieso aan om de eerste paar maanden wekelijks les te volgen omdat speltechniek en speelhouding doorgaans veel aandacht en correctie nodig hebben.


Duoles:
Duolessen zijn ook mogelijk. Hierbij kies je zelf iemand uit om samen mee te lessen. Dit kan iemand op hetzelfde instrument zijn maar het kan ook een combinatie zijn van bijvoorbeeld bas en gitaar. Het liefst van ongeveer gelijk spelnivo . Bij de duolessen ligt de nadruk meer op samenspel. Dit kan ook in combinatie met drums en zang - die ik dan voor mijn rekening neem - zodat je kennis maakt met hoe het is om in een bandsetting te spelen.

Proefles:
Deze les is om te verkennen of mijn lesmethodiek en persoon aansluiten bij jouw wensen. Ik zal in de proefles informeren naar wat je muzikale voorgeschiedenis, spelnivo en muzieksmaak zijn en wat je verder wilt ontwikkelen in de lessen. Ook kan ik je adviseren bij de aanschaf van een instrument of met je meekijken of je huidige instrument in goede/aanvaardbare staat verkeert. Zo kunnen we goed voorbereid aan ons lestraject beginnen en starten op het punt waar jij nu staat.

Locatie:

ProGitaar is gevestigd in de Weezenhof in Nijmegen. Per de start van het nieuwe seizoen 2020-2021 zullen de lessen plaats vinden in de nieuwe lesstudio die zich op dit adres bevindt.

Deze geluidsgeïsoleerde lesstudio heeft een eigen wachtruimte en is ingericht met een complete backline: meerdere bas- en gitaarversterkers, drumstel, percussie, keyboard, zanginstallatie en opnamemogelijkheden. Er kan - en zal zolang het RIVM dit voorschrijft - hier anderhalve meter afstand gewaarborgd worden en de ruimte beschikt tevens over een zeer goede ventilatie.